Nieuws

LAATSTE NIEUWS:

Na een lange werkzame periode komt voor mij de tijd dat ik ga stoppen met mijn osteopatische werkzaamheden. Vanaf 1 januari 2023 is mijn osteopathie praktijk gesloten. Zowel in Gouda als in Woerden zijn er andere osteopaten actief, waar u met uw klachten terecht kunt. Voor vragen en/of adviezen ben ik altijd nog bereikbaar op mijn mobiele nummer (06-42113766) Ik dank u voor het in mij gestelde vertrouwen en ik wens u al het goede voor de toekomst.

Coronavirus:

Wij doen wij er natuurlijk alles aan om mogelijke besmettingen te voorkomen. Vanaf dinsdag 29 september ben ik weer begonnen met het dragen van een mondkapje. Gezien de recente ontwikkelingen worden de cliënten verzocht om zelf ook een mondkapje te dragen in de praktijk.

Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38 * C) Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen gehad? Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten? Is er bij uzelf of een huisgenoot/ gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?
Indien u een of meerdere vragen positief heeft moeten beantwoorden dan kan ik u op dit moment helaas niet behandelen.

Kom niet te vroeg voor uw afspraak en neem aub een groot badlaken mee.

Uiteraard ben ik bereid om telefonisch uw vragen te beantwoorden. Houdt de website in de gaten voor nieuwe informatie.

Privacywetgeving:

De bescherming van uw gegevens is wettelijk geregeld (AVG). Onze praktijk voldoet aan alle wettelijke verplichtingen. Het privacyreglement ligt in de praktijk ter inzage

Afwezigheid i.v.m. vakantie: 

Tussen Kerst en Nieuwjaar is de praktijk gesloten

Nieuwsbladen

Af en toe komt er een artikel in de lokale nieuwsbladen:
De Krant van Gouda:    Osteopathie niet zo bekend, wel effectief
InActie krant Woerden: Osteopathie en huilbaby's
For You Magazine:        Osteopathie een regulier alternatief
ForYou Magazine:         Fasciaal Distorsie Model
Woerdense Courant:     Osteopathie kijkt naar de onderlinge samenhang in het lichaam

Hoog cervicale manipulaties

In de pers wordt melding gemaakt van mogelijke risicovolle complicaties bij het "kraken" hoog in de nek. In de afgelopen tientallen jaren zijn er in de gehele wereld meldingen gemaakt van soms ernstige complicaties na HARDE manipulaties hoog in de nek. Het gaat hierbij om zo'n 40 gevallen, voor zo ver ik weet. Als je dat afzet tegen de gigantische hoeveelheid manipulaties is het risico kleiner dan de kans op ernstige bijwerkingen na het gebruik van paracetamol. Sinds 1993 pas ik manuele technieken toe en ook hoog in de nek. Bij mij zijn er nog nooit ernstige bijwerkingen ontstaan. Vooropgesteld is wel dat diegenen die zich bezig houden met dit soort technieken wel de juiste opleidingen en vervolgcursussen hebben gevolgd. U kunt er van verzekerd zijn dat mijn technieken veilig zijn en dat mijn behandeling voor U geen risico met zich meebrengt


 

 

 

Design by || The promo Factory || 2012